Jdi na obsah Jdi na menu

Smutné oznámení - povodně

3. 4. 2011

 Vzhledem k nastalé situaci v Hrádku nad Nisou a celém Liberecku v souvislosti s povodněmi ze dne 7. a 8. srpna 2010 oznamujeme, že se ruší beachová sezóna 2010 v rekreačním areálu Kristýna, který byl celý pod vodou a je celý značně poničený.

 

Určitě všichni znáte smutný pohled co provedla voda dne 7 - 8 .8 2010  v Hrádku nad Nisou.

Musím se přiznat ,že mě fakt o tom,že jsou zničené hřiště došel až dost poté.Zažili jsme si osobně zatopení pozemku a baráku a zničení nového zařízení.Viděla jsem jak se Nisa valí a ničí vše.Ale prostě mě došlo- až později,že na Kristýně musí být děs.Volala jsem Šimáčkům ,jak  restaurace a voda a když mi paní Šimáčková ,řekla kolik bylo vody u nich ,tak mi to pomalu docházelo.Beachové hřiště jsou pod nánosem bahna.Píšu to zprostředkovaně,ten pohled.Nedostala jsem se tam ještě a přiznám se ,že ten pohled na zničenou Kristýnu,protrženou hráz mě dost děsí, k tomu všemu.Musím Vám tedy oznámit:

Turnaj č.5 KUBÁT ENERGO se ruší. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TURNAJ MASTERS se také ruší. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je nám to hrozně moc líto ,ale teď musíme zjistit kolik je škody na hřištích a vypadáto na kompletní vybagrování a zavežení znovu novým pískem.Což si každý asi odvodí,že to je dost drahé.A musíme se s tím nějak poprat.

Dodám fotky z místa.A prosím kdo naše hřiště má rád a rád jezdí na KRISTÝNA CUP určitě budeme rádi,když nám přijedete pomoc s odklízením .

Takže opravdu předem píši prosíme o pomoc a budeme moc rádi za to.

PS: blížší info k brigádám ,pomoci napíši po válečné poradě s Hrádečákama !!! 

Moc díky a zachovejte přízeň beachi u nás.

 Ála

 

 

Náhledy fotografií ze složky Pod vodou a bahnem

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář